Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí vejmysl
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Bulharské řezy
Dijonský koláč slaný - z listového…
Těstovinový salát s avokádem
Friulské frico
Fazole s kroupami a slaninou
Ledové latte s Baileys
Jahodový džem podle Dity P.
Zapečené brambory s masem a smetanou
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake