Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krupicové noky
Výborné zapečené kuřecí s tatarkou
Čočkový prívarok
"Slovenský" bramborák
Bramborový knedlík podle norem
Fazolová polévka se zakysanou smetanou
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Kořeněný patizon v těstíčku
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Halušky s brynzou a slaninou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake