Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boloňské špagety po anglicku
Rychlé punčové řezy
Křehký rebarborový koláč
Brokolicový salát s nivou II.
Pangasius zapečený se sýrem
Česneková plec
Kynuté knedlíky plněné masem
Jednoduchý kávovník ala medovník
Bramborové noky s dušeným špenátem
Krůtí pečeně
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake