Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na česneku
Jahodový koláč
Jahodová polévka mléčná
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Špenátovka
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Můj dýňový kompot s ananasem
Domácí čokoládové pralinky
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake