Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelné závitky s mletým masem
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Brambory se sýrovou náplní
Bábovka s jablky a šlehačkou
Kuře ala Kanada
Bramborová (úková) omáčka
Kokosový piškot - korpus
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Bramborovo-pórková polévka s fazolemi…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky