Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kovářské kotlety
Pórková polévka s krupicí
Avokádo zapečené se sýrem
Jarní salát - vitamínová bomba
Smažený vepřový řízek se sýrem
Vánočka z domácí pekárny
Čokoládový krém II.
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Tvarohové lívance
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek