Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechové pusinky
Dušené vepřové na provensálském koření
Excelentní zážitek
Slaný závin s plísňovým sýrem
Kuřecí plátky na žampiónech a cibuli
Kynutý závin
Vločky k snídani
Mrkvovo-kedlubnové placky
Cuketová pomazánka
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot