Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pierogi ‒ pirožky
Rybí pomazánka z tuňáka
Africká lilková pomazánka
Nevařená rybízová šťáva
Zapečené těstoviny se slaninou a…
Staročeská svíčková bez masa
Tortilla s čerstvou zeleninou
Kuskus s tuňákem a zeleninou
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake