Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Košíčky isidor
Kuřecí stehna po Řecku
Kuře na cibuli v římském hrnci
Tuňáková pomazánka IV.
Zelný salát s mrkví a paprikou
Tvarůžková pomazánka speciál
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Mrkvové lívanečky
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…