Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bábovka olejová
Podmáslový chléb - moc dobrý
Smažené bramborové placičky
Kořeněná rajská omáčka
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Vegetariánská rýže
Banánové vafle s javorovým sirupem
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Avokádová pomazánka na toasty
Smetanové fleky se zelím
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem