Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené žampiony
Domácí krtkův dort
Superrychlý gyros
Vanilkovo-jablečná pohádka
Krkovice s červeným zelím
Játra rychle a chutně
Kachna s nádivkou - nejen velikonoční
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Smažený bílý chřest
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek