Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Zapečené brambory se smetanou
Jahodový pohár
Pizza z polenty - zdravě
Slaninová vinná klobása na pivu
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Rychlé povidlové řezy
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Polévka z červené čočky
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Česnečka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone