Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Žluté řezy se sněhem
Zamilovaná očka
Patizony zapečené s hermelínem
Marokánky s ovesnými vločkami
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Krkovice zapečená s cibulí a sýrem
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem