Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Paprikové kostky se žampiony
Osvěžující rybízové želé
Salát Caesar II.
Dančí kýta na pivu
Bylinkový chléb (DUKAN)
Jak opravit nepovedený dort
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem