Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pekingské maso
Domácí Monte krém
Těsto na italskou pizzu
Brokolicová polévka se sýrem a…
Bramborovo-sýrové placičky nebo vafle
Škvarkové placky s jogurtem
Jednoduché špenátové špecle
Zapečené kuřecí v bramborákové směsi
Kotlety v omáčce s hlívou
Zeleninový boršč
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake