Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušený květák babičky Schwarzové
Dvoubarevné jablkové řezy
Vepřové kousky na paprice
Hrníčkový chleba
Velmi snadná žampionová omáčka
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Mleté hovězí po anglicku
Hanácké bifteky
Ostružinový koláč s broskvemi
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami