Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Horácké knedlíky
Šťouchané brambory II.
Zdravější marokánky
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Gulášová polévka z předního hovězího…
Kakaové sušenky z ovesných vloček
Lembas (Elfí chléb)
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky