Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené rybí filety
Rumové kuličky II.
Škvarková pomazánka podle řezníka…
Hrníčkové knedlíky
Jogurtový koláč s tvarohem
Pomazánka z červené řepy s ořechy
Pečená dýně (velice chutná)
Chuťovky (jednohubky) z listového…
Cuketové karbanátky (sekaná)
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem