Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italská omáčka
Kotlety na houbách
Tatarák z uzeného lososa
Olivová pomazánka
Prokládané brambory s cuketou -…
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Panenka se šalotkou
Brambory (těstoviny) s fazolkami
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem