Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zeleninový salát s francouzskou…
Špenátové palačinky zapečené
Tvarohové knedlíky s jakýmkoliv…
Prošívaná deka II.
Francouzská gratinovaná cibulačka
Pečená žebírka na zelenině
Kynutá skořicová bábovka
Zeleninové smoothie s jablkem
Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Turecká vejce
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou