Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Máslové řízky
Jednoduchý jablkový koláč
Rýžovo-jablečný nákyp
Flíčky se zelím
Uzený losos na grilu
Bramborové noky s dušeným špenátem
Smaženka s restovanou zeleninou
Švestkové muffiny s mákem (hrnkový…
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake