Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bezinkový likér
Tvarohové kobližky
Králík na hořčici II
Kapustová polévka s bramborem
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Dýňová bábovka - dvoubarevná
Rýže s kari na smetaně
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Jednoduchá žampionová směs
Těstoviny s pestem z kadeřávku
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem