Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlé punčové řezy
Bavorský knedlík
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Houbová polévka II.
Čočka netradičně
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Cuketové špekáčky
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Dietní těstovinový salát s tuňákem a…
Trhané vepřové
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…