Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Utopenci speciál
Tradiční tažený štrůdl
Srbský vepřový guláš
Jahodové tiramisu II.
Ředkvičkový salát se šunkou
Bezmasé zapečené těstoviny s olivami
Zapečená ryba s přílohou
Jednoduché cappuccino řezy
Škvarkové placky s jogurtem
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies