Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající řezy Raffaelo
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Drožďová pomazánka - Dědův recept
Jablečný tvarohový dort
Paprikové kostky se žampiony
Bramborovo-mrkvová kaše
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Sirup ze smrkových výhonků
Cibulačka s toasty
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi