Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zelňačka tety Vandy
Koláčky
Pepřový rostbíf
Cuketa na smetaně II.
Barevné pomazánky - z červené řepy
Křupavý jarní salát
Bezinkový džem (rosol) - květový
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Plec pečená (nejen) se zelím
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek