Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Španělské ptáčky
Nivová omáčka ke grilovanému masu
Okurkový salát alá tzatziky
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a…
Slovenské rohlíky
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Vegetariánská rýže
Smoothie s Kinder Pinguí
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek