Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy
Křupavý bůček
Lehký těstovinový salát
Pečenáče z kapra
Čočková polévka se zeleninou
Žemlovka s brusinkami
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Lembas (Elfí chléb)
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek