Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový biskupský chlebíček
Jablečná přesnídávka z papiňáku
Okurkový salát s jogurtem a…
Špenátové brambory - příloha
Ostružinový dezert
Hovězí na mrkvi s rozmarýnem
Můj dýňový kompot s ananasem
Šunkovo-sýrové karbanátky
Mleté maso se zeleninou II.
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies