Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé po cikánsku
Sedlácké kroupy
Rychlý, levný oběd
Široké nudle se slaninou a zelím
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Domácí plněná roláda z mletého masa
Hrášková polévka se šunkou
Salát (nejen) z černé čočky
Řecký salát s cizrnou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Lehký levandulový sirup
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…