Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá večeře
Placky z kysaného zelí
Úplně obyčejný hrnkový chleba
Vepřové nudličky zase jinak
Kapustové karbanátky II
Meruňkový závin
Koláč s kuřecím masem a olivami
Mleté maso po marocku
Hrníčková kynutá bábovka s makovou…
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.