Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pórková "malovaná" polévka
Vepřové nudličky na žampionech
Smetanovo-nivová brokolice
Broskvové řezy II.
Slaný koláč se špenátem a kozím sýrem
Pastýřský koláč - Páj
Těstoviny s řepou - zapékané
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
Vanilkové řezy "POLÁRKA" z remosky
Houbové ragú s nudlemi
Krémová dýňová polévka dle časopisu F…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Jablka v těstíčku s vanilkovou omáčkou
Vejmrda
Mexická tortilla se zelným salátem
Jablkový koláč s drobenkou
Bramboračka s bylinkovými noky
Vanilkový cheesecake