Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní masové nudličky
Polévka z kapra
Zeleninové kari
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Těstovinový salát se šunkou
Linecký koláč trochu jinak
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Dipy ke grilovanému masu - s kapary
Kuřecí maso na rajčatech s bylinkami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake