Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí polévka
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Chřestové rizoto
Brambory s kysanou smetanou
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Pomazánka na jednohubky
Kořeněná panenka ve slanině
Kotletky na třešních a bezinkovém…
Kávovo-ořechové řezy
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger