Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lepenice
Vepřová roláda
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Tvarohové hvězdičky DIA I NEDIA
Nakládané maso
Ovocné želé s mascarpone
Hermelínové řízky
Jednoduché švestkovo-makové kynuté…
Krémová polévka z červené řepy
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot