Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní polévka
Zapečené brambory se smetanou
Marokánky IV.
Krůtí křídlo pečené na houbách
Čočková polévka se zeleninou
Řízky naruby - na zelenině (leču)
Psí keksy
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Losos s bylinkovou krustou
Květáková polévka s cizrnou
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Švestková galetka
Salát z buřtů
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a…
Rychlé vegetariánské karí
Asijské pikantní cuketové nudle