Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houskové knedlíky
Bramborové noky - příloha ke gulášům
Jemná perníková buchta
Kokosky jako z cukrárny
Červená čočka a grilovaný lilek s…
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Perník s mřížkou
Batáty s masem a zeleninou - zapečené
Margot řezy ....Danča
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…