Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rýžový pilaf
Skvělá ryba se zeleninou
Sekaná pečeně s paprikou
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Těstoviny s vejci, parmezanem a…
Kuřecí roláda s dýní
Rizoto se slaninou a žampiony
Penne s kuřecím masem, listovým…
Pórková polévka s cizrnou
Dýňové karí se špenátem a čočkou
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…