Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kachna po staročesku
Pštrosí vejce II.
Plněný hermelín II.
Rebarborový koláč se sněhem
Jednoduchá svíčková
Barevný fazolový salát (lečo) -…
Bramboráky se zelnou směsí
Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem
Chřestová omeleta
Gratinované brambory
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem