Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohový koláč s ovocem III.
Vosí hnízda
Tvarohové těsto na slano i sladko
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Makové lívance
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Dušená mrkev v mletém mase
Masové závitky (nejen) se zelím
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek