Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Studený pikantní bůček
Bílý chléb dokonalý
Zelná polévka s uzenými žebry
Těstovinový salát s celerem a krabími…
Veganská houbová omáčka
Piškotová mňamka
Boloňské fazole pro vegany
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek