Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Delikatesní salát
Pomazánka z tresčích jater II.
Tvarohový koláč s třešněmi
Masíčko v hermelínu-minutka
Houstičky z domácí pekárny
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Krémová česneková cibulačka
Špenátová omáčka
Rychlá buchta s ovocem
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake