Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rybí filé v těstíčku
Pečené obložené řízky
Škvarkové placky rodinné
Klasické palačinky
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Celerové karbanátky (sekaná)
Pochoutkový dip k zelenině
Vegetariánské špízy s feta sýrem na…
Kuře na paprice
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake