Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maso v jogurtu
Falešný pařížský dort
Jablečná roláda s tvarohem
Veganská houbová omáčka
Bramboráky z chleba
Panna cotta s malinovou omáčkou
Měkké sušenky s čokoládou
Ukrajinský boršč
Domácí ovocná limonáda
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem