Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicová polévka s brambory
Medové řezy ze 4 placek
Kapr pečený s bylinkami na másle
Peříčkový řez
Ledový salát s kořeněným kuřecím masem
Těstoviny se špenátem a masem
Papriková smetanová omáčka
Brokolicové tagliatelle
Gyros krkovice na cibuli
Závin se zelím a uzeným masem
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot