Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové na houbách
Balkánský salát
Jahodová zmrzlina II.
Placičky z hlávkového zelí s…
Červená čočka a grilovaný lilek s…
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Věnečky podle Valiky
Květákové placičky se schwarzwaldskou…
Dýňová polévka.......Danča
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi