Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Turecká pomazánka z lilku
3x3 - těstovinový salát
Tvarohový biskupský chlebíček
Bublanina do hrníčku
Stracciatella
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Ostružinový koláč s broskvemi
Brokolicová polévka
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek