Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Domácí perník
Univerzální dortový korpus
Nakládaný balkánský sýr III.
Mramorová bábovka vláčná
Rybičková pomazánka II.
Pomazánka z tresčích jater II.
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Bramboráky se zelnou směsí
Staročeská nádivka
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot