Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá hrachová polévka
Kapr pro paní Jarčuškovou
Pečený česnek
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…
Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
Dvoubarevné margot řezy - píchané
Borůvkový koláč s pudinkem a jahodami
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Pravý vídeňský řízek podle šéfkuchaře…
Rajská omáčka s masovými koulemi a…
Rajčatová polévka
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Křehký koláč s mascarpone a malinami
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Halloumi z grilu na salátu
Domácí kečup
Okurky ve vinném octě
Klasický burger