Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové koleno mňam
Smetanovo-nivová brokolice
Pečené brambory s anglickou slaninou
Mňamková pomazánka z Nivy
Rohlíčky s nugátovou náplní
Mrkvový koláč BILLA
Listové řezy s rumovou polevou
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Avokádové lanýže
Domácí tartiflette (zapečené brambory…
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Čokoládový pudink
Kuskus s rajčaty a mátou
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem